Jarní miniaturky
Anotace: Přišlo jaro nebo ne.
Jaro
Zdálo se mi dneska zdálo,
že už přišlo krásné jaro,
pravda tohle ale není,
nikde se nic nezelení.
Sněhová vločka
Sněhová vločka malinká,
do hnoje spadla, chudinka,
než jeho vůni nasála,
celičká zase roztála.
Krtek na zahrádce
Nesmíš býti hochu líny,
jen se neboj trochu dřiny,
motyka stačí na krtka,
už tu na něj číhá smrtka,
bez hlavičky těžko hrabe,
to máš za to černý srabe.
Přečteno 430x
Tipy 12
Poslední tipující: Jiná, střelkyně1, Jeněcovevzduchukrásného, Holis, Květka Š., vkl, Elisa K., Miriska, Joe Vai
Komentáře (4)
Komentujících (4)