Ve stínu kapradiny
Ve stínu kapradiny spala
a její slzy vsakovala tráva
tiše šelestilo jehličí
který ji prý utiší
Spala na louce v lomu
a objímala kmeny stromů
pozoruje pučící květ
znázorňuje pro ni svět
Přečteno 508x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (2)