Zimně jarní
Zima se ještě nechce vzdát,
kocour už ale tolik neprosí domů,
jen kouká, jak zdraví ho němé kožíšky
z nahých stromů
Sněženky otvírají náruč slunci
s nadějí,
že probudí se také naše duše,
zmrzlá, prokřehlá, toužící …
Jaro něžně zpívá svou ptačí píseň
a hojí
slzou ronící
Přečteno 485x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, sluníčko sedmitečné, Descardea
Komentáře (2)
Komentujících (2)