Po heřmánku se spává...
Jak voníš po heřmánku,
a očka z pomněnek máš
rudé šípky tvé rty nalijí.
Levandule dá ti spánku,
z mateřídoušky sen znáš,
zkus pít doušky rosy z lilií.
Pro její štěstí,
pro její dívčí smích,
svěsím já pěsti,
vůkol zbud luční klid.
Komentáře (0)