Anotace: nádech a přivřené oči chvíle kdy svět se točí
spící
tvé tělo
čtu každé ráno potají
na stránce sedm
v dlaních
tvář mám založenou
sny
co se nezdají
vkládám do jemných vln
buď
stínem kroků mých
komnatou nedovřenou
neptám se
vejdu
tvou náruč sklidím v plném květu
rozhodím
po větru
v závanech nechám plout
všude
mi rozkvétej
barvami ozdob les
ať
každý zatouží
v něm se nadechnout