Anotace: Vyžeň Zimu
O Jaro bojuj
Zimu z bot vyzuj
Vyžeň jí pryč od nás
už nechci chlad a mráz
Potřebuji teplo a sluneční záři
natočím se k ní svojí zmrzlou tváří
Těším se až na mě vykoukne sluníčko
kdy roztaje mé ledové srdíčko
Pojďte podpořit Jaro v boji se Zimou
vrtošivou,všivou.
Já už chci Jaro....
já taky :D
08.04.2013 17:59:58 | CCGREE