Anotace: Brrrrrr, ještě teď je mi zima, jaroooooo
Myšlenky chumelíze zimní oblohyV oknech se promítajírůzné formy tmy
Láska
Ta roztává do drobných kaluží
Chlad
Zamrzá v pohledechTichýchBílých večerůDo pustinDo jiterDo podmalovaných kontur červánků
Co se zapomněliKdesi
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?