Anotace: Konečně je to tady! I když loni přišlo o měsíc dřív, mnohem bouřlivěji a v poněkud vhodnější den. Ale i to dnešní, jinak většinou málo vítané, pondělí si tentokrát zaslouží pochvalu, proto jsem mu tam něco připsal aspoň post scriptum...
Svěcení jara
Jaro jaro jaro
Ještě včera jsi líně spalo
Já přivonět si k tobě chtěl
A než jsem stačil vztáhnout dlaň
Tvůj chtíč se v mžiku prodral ven
Dychtivě plným výronem
Ta jinošská lázeň mi hlavu až k opilosti motá
Nestoudně drze a bez zábran
Si to sem vtrhla opojná sobota…
Praha, 17.3. 2012
P.S. Aktualizovaná verze závěru jen pro dnešek:
Ta jinošská lázeň se o svěžest se mnou dělí
Příjemně drze byť po dlouhém váhání
Svou pověst si chce zlepšit outsider pondělí