Mrazivá noc
Cedník s miliardou dírek
nad městem
ticho,
jen praštění ledu
a pes
(štěkání zahřívá)
bolí mne za krkem
hvězda letí
rychle tak
nestačím si přát
nic
tak čaj!
Obracím
rovnou do smrku
Sníh padá a jen šustí
jak rychlík
v tichu tunelu
kdy pes zmlk
a ta krása
zebe