Papoušek
Anotace: Taková dětská, ale snad se bude líbit i dospělákům.
Barvami ten pták vám hýří,
na bidélku se čepýří,
silný zobák louská plody,
jadérka jsou pro něj hody.
Občas volá na zvědavce,
máš oříšek pro krasavce,
žiji v lesích Ameriky,
vrchol jsem pro estetiky.
Lidi ty nás mají rádi,
vždy jsme pro ně kamarádi,
smutnou pravdu ale známe,
v přírodě moc ubýváme.
Přečteno 554x
Tipy 4
Poslední tipující: synanceia, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)