dlouho se sucho chlubilo mocí
Anotace: až dostalo na frak
/
/
pršelo víc
než obvyklý je smutek mraků
dala zem krůpěj
popraskaným rtům
loužím břehy
ty co řekám vzala
děkovný pohled nebesům
vznesla se tráva
záviděla stromům
ten rozhled
ptačích křidel šum
východy sluncí
hejna jižních směrů
dočasné střechu tulákům
pršelo víc
a vůně hlíny zvala
na boso
/
/
Přečteno 388x
Tipy 7
Poslední tipující: Sýkorka07, Danger, Miriska
Komentáře (5)
Komentujících (3)