Anotace: Mívají i květiny své špatné dny?
Květina v trávě
po dlouhém suchu
sklonila hlavu
umírá právě
nemaje vzduchu
stojíce v davu.
Až letní déšť
dostaneš věnem
uschlá a padlá
vyprávěj květino
voňavým senem
proč jsi tu zvadla.
pro krásu chvíle pro včeličku pro její úsměv a nakrmeném bříšku
28.05.2013 11:02:51 | El Duende
Pěkné, líbí se mi to.
28.05.2013 15:37:56 | Jozef Bojanovský
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?