Anotace: nebo mezi zemí
nejdřív jen jedna kapka
smělá
pozvolna snesla se do trávy
a rozezněla stébla ...
dunění vzdálených skal
sesuvů
ruší mé vnitřní světy
ozvěny bubnů chladí
a slova mizí, jak jsou tichá
oblohu prořízl zlatý pramen
tvých vlasů
a vše co ve tmě utápělo chvíli svou
v záři vesmíru se lesklo
věčnou vteřinou
pak spadlo moře
zčistajasna
svým pláštěm přikrylo tu zem
krajinu utopilo
dravé vlny běží za stínem
čas prošel nekonečnem hřmění
odehnal blesky
temný strach
pozval slunce
po hřebenech horských
úsvit sáh
vlilo se teplé světlo do všech tváří
a jemně do zad
začlo hřát