Pól taje
Již je plus jeden, to jihu nic neříká
s roztálou severní točnou fest zážitek
slibuje zde příští každičká vteřinka
můžu si vybírat z free summer nabídek
lázní ´Severní pól´ v zaváděcích cenách
relaxační pobyt all in all v přírodě
v následujících snad deseti mileniách
kreativně s točnou tělo činorodě
pytlovat do neoprénových bot, dresů
potápění na točně již je nasnadě
chceš-li, přijď s pejskem, jak on srst, dres setřesu
na zbylé ledové kře.. naší v zásadě
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: Noc17, isisleo
Komentáře (2)
Komentujících (2)