Souhlasím s Robinem.Jinak Chorvatsko to je velká inspirace.Taky mám někde jednu,ale mne zaujala víc než příroda,jedna žena.Zkusím ji pohledat.Tu báseň.:-)
30.08.2013 12:16:26 | Jozef Bojanovský
Nějak to nemohu vstřebat, přišlo by mi lépe, pokud v básni vynecháš svou osobu, a zaměříš celý text na ty krásy přírody, a ještě trochu zabalit by bylo fajn. nejlépe mi vyznívá poslední strofa...
30.05.2013 00:03:00 | Robin Marnolli
Díky za názor..ale tak jak jsem to napsala, tak to cítím a tak to taky nechám..ať si to každý přebere jak chce..je jasné, že všem se to líbit nemusí a nebude...
30.05.2013 09:53:08 | Pipsina