Na křídlech motýla
Ve vzduchu poletují nosy
listy se třepou jak motýlí křídla
zkřehlé jsou stromy, vždyť jsou bosy
příroda jinou volbu nenabídla
Kapka za kapkou se řítí z oblohy
a jako korálky se kutálí po membráně
náhrdelník z nich je věru ubohý
slunce už dlouho nenabízí motýlům své rámě
Zmáčeni jsou a tiše křídla skládají
barevné vzory míchají se s šedou
ti noční na svou chvíli ještě čekají
nezvratný osud jara unést svedou?
Přečteno 509x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiparo, Inna M., Amonasr, Avola
Komentáře (0)