Ojedinělé vypadávání dešťových kapek
Anotace: říká se tomu krápání
plakalo nebe
po řasách
ronilo slzy v usedavém pláči
do korun králů
v bezvětří
větve ohýbaly hřbety
unavené
šeptaly v touze
po hřejivém hlasu
plamenů
zapadajících večerů
bílé hrozny
odkvétaly na vlnách přívalů
snad hejna najdou
zmatená v nečasí
jak dál jen
na křídlech prašných
život nést
Přečteno 441x
Tipy 10
Poslední tipující: Sarah, Miriska, Amonasr, Sima, tato22, Inna M., maliska
Komentáře (2)
Komentujících (2)