Anotace: Možná že obyčejné místo, ale pro jednoho může být i rájem. Tahle je o jednom přenádherném údolí. Zpívající řeka je řeka zlatá, neboli Sázava.
Jen můj
malý kousek ráje.
Jen ten,
před světem se skrývá.
Jak rád se dívám,
když jsem
na dně obklopen.
A řeka hlasitá
mi melodii zpívá.
V tichosti.
Ten tip není za dokonalost básně, ale za způsob, jakým se díváš kolem sebe. To je totiž podstata poezie - způsob vnímání...
07.06.2013 23:50:35 | aravara