ticho v lese se odráží
od každého stromu
třikrát
proto je tak dobře
slyšet
když srnci praskne pod kopýtkem
klacík
či mravenec upustí kládu
z jehličí
proto ticho nechávám
spát
nešlapu na klacíky
nejsem srnec
překračuji klády
a nejen mravenčí
nejraděj však sedím
na pařezu
a větvičkou si do jehličí píšu
nahlas
bažant, sojka, kuna, slepýš
to je jedno -
stejně to nikdo
nepřečte...
viděl jsem fosilní les v jezeře Lacul Rosu, kde ticho lpí na kmenech ve vodě
19.06.2013 13:55:08 | Petbab
Já ne - já viděl jen kůrovcový les na Šumavě a o tom raději nepsat - dík
24.09.2014 19:46:00 | aravara