Anotace: ^.^
Kdys byla hora kamení
a kol ní řeka utíkala
dnes nikdo si ji necení..
Ach, kam jen lidé oči dali?
Své city vyměnili
za moc a blahobyt
v noci se pobavit
a ráno makat..
Klacíky z ní trčely vzhůru
a vánek se kolem točil
k nebesům vztahovaly kůru
Ach, kam jen všichni spěchají?
Svůj rozum vyměnili
za gejzír dogmat
zákonný přehmat
na lidské duši..
všechna slunce se jako zázrakem promění
z jejich pohledů prýští led a zatmění
Smutné to divadlo
herci jsou v křeči
jen za oponou brečí
malé piano..