ČERVENEC
Anotace: ze sbírky ,,Kalendář,,
Červenec
Když čas se v zlaté síti houpá
tvář prohlíží si v lesku vod
občas zabouří, po lijáku
zvesela dá se na pochod
a v rybnících se s dětmi koupá
Přečteno 486x
Tipy 4
Poslední tipující: poeta, danaska, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)