MAMINKO!
Anotace: Primitívní přírodní jevy v nás žijí stále.
Často vzpomínám
třeba jen vteřinku
na svou maminku
Kdejsou ty časy
kdy přímo na ulici
hladila´s mé vlasy
Srovnávala kštici
Občas byli i sami
obličej myla´s mi
dokonce - mami
vlastními slinami
Pak tvář utřela´s
jen do kapesníku
Mého čistějšího
za to mnoho díků
Kde je ta doba
Všimnul jsem si
tohoto ještě dnes
Některé matky
„myjí“ děti i dnes
jako když štěně
olizuje starý pes
Přečteno 417x
Tipy 2
Poslední tipující: Toda
Komentáře (0)