M-ha
křepčí nad vodou tak, jakoby umírala ještě veseleji, než obvykle
táhne se skrz moji mysl, a já mám pocit,
že mnou prostupuje se zalíbením
panuje všem odstínům a odrazům vody,
a tančí svou smutnou píseň krásy
pláče, když někdo neumí chápat její krásu mrzutosti, jak nezvyklé
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Pavel Vlček, mikrojimbo
Komentáře (0)