mraky
Anotace: ...někdy je zajímavé se na ně zahledět...
Temné příkrovy šedi
si spěchají kamsi,
kde vyvolat
by chtěli
snad svár,
hřebenem ohnivým
blesky je češou,
pak z bolesti snad,
z vlasů
vytrhaných
zkrápí
zemi žíznivou
po blahodárných
krůpějích
...však hořce někdy chutnají...
Komentáře (0)