Kohout rozumuje
Ráno kohout první vstane,
hned má slípky spočítané,
potom normu nařídí,
jak to viděl u lidí.
Vajec musí hodně býti,
závisí jim na tom žití,
slepice však kvokají,
že si zadky strhají.
Lepší je mít větší díru,
s hospodářem žití v míru,
jinak hrnec připraví,
flákače pak popraví.
Přečteno 517x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, Martinecka23, snupicek
Komentáře (2)
Komentujících (2)