Řepa
Anotace: Nějak se nám pole zažlutila.
Cukrovku teď nesejeme,
všude řepka roste,
cukr klidně dovezeme,
je to přece prosté.
Nemusíme řepu tahat,
tak si dáme padla,
netřeba se proto zdráhat,
piští myška Madla.
Přečteno 577x
Tipy 3
Poslední tipující: snupicek, Martinecka23
Komentáře (0)