Skrytá zákoutí podzimu
Anotace: Podzim je něco úžasného
Stárnoucí javor pod okny
teskně skřípe a ševelí
v poryvech větru
vanoucího
ze skrytých zákoutí podzimu.
Lampičky za závěsy
blikají v rytmu
zbloudilých harmonik
a pod spadaným listím
jsem si ustlal
k nocím beze snů...
Přečteno 531x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iwushak..., Anjesis, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)