Naše krajina
Anotace: Komu se to líbí?
Velké zisky mnohé dráždí,
cestu k bohatství si dláždí,
kdepak práce na poli,
ta přináší mozoly.
Panely též hyzdí louky,
dovážíme tuny mouky,
proud nám dává sluníčko,
padlo další políčko.
Krajina se rychle mění,
byla krásná a už není,
zemský ráj už neláká,
ani toho tuláka.
Přečteno 578x
Tipy 10
Poslední tipující: Snizek, Isquieasuus, Martinecka23, střelkyně1, Therentia
Komentáře (1)
Komentujících (1)