Spadané listí
Anotace: Smutná nálada a deštivé počasí v Anglii...
Spadané listí
Voda, jenž dopadá na suché listí,
Listí, které se bouří pod náporem větru.
Ten tlak, který musí snésti,
Příroda, jenž ubíjí svou dceru.
Spadané listí, co nezvládlo zkázu,
Unavené, mdlé a skoro mrtvé.
Kdo mu přijde na pomoc,
Zachrání ho srdce tvé?
Studené a mokré kapky smyly vše,
Žádné stopy nezůstaly.
Jen jejich čisté duše,
Ty jim sílu dodaly.
Přečteno 563x
Tipy 1
Poslední tipující: Therentia
Komentáře (1)
Komentujících (1)