Odrazem i ozvěnou
Anotace: ... nešťastnou i spokojenou ...
Rozkvetly modře javory,
pluly ve větru jak fábory
zutrhané květy, listy,
a já si byl tebou tak jistý.
Pro štěstí jsi dresem hokejisty,
a smůlu lepíš na paty,
jsi měsíc s růžky, rohatý,
a ve stroji ti říkaj písty.
Vskutku nechápu tě, jen místy
příčinu tvého smutku zjistím:
všechny koncentrační tábory
a pro zvěř ohrady a obory.
To i mě občas zabolí!
Přečteno 449x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (0)