komorní...
Anotace: s nenápadným dojmem...
nebyl jsem omráčen
na první pohled
spíše ohmatávám terén
jasná i tajemná Lachateli
neprobádanou hruď máš
protažená
vlnou severozápadních větrů
stojíš nade mnou udiveným
z žil mléčného křemene
pod sebou napít dáš
uchvácen krajinou těla
tys dřímající nehybná
avšak plná emocí
v trdlišti náhlých vznětů
v proudech do sebe
narážejících vzruchů
jemně zneklidňující i tlumená
jako cesta po ledovci
Přečteno 391x
Tipy 10
Poslední tipující: Miriska, Joe Vai, střelkyně1, nebech, Amonasr, jezevec.edward, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)