háv ranní...
mrazivá metelice
drtí krajinu
bílým zmarem
ve svahu skalka
taková budka nápovědy
co démon popadl
a posadil mezi lesy
na vršku zasněžené kopy
dlí načechraní velmožové
v černých pláštích
snad od slavnosti
velké hvězdy
netečně mhouří hledy
co je nám po tobě plebejče
v téhle slotě
nebude žádná romance
a přece
zablýsklo se šibalství
v porcelánové panence...
Přečteno 528x
Tipy 22
Poslední tipující: Miriska, Amonasr, danaska, střelkyně1, Anjesis, Robin Marnolli, Radhuza, Sýkorka07, Matty09, Joe Vai, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)