Voda, voda a zase voda
Anotace: Kapka, řeka, moře
VODA
Moje matka
Stříbrný mrak
Matná kapka
K zemi jen tak
Mezi listím
Kapka ke kapce
Proudy tvořím
Tam dolů z kopce
Veletok pod kopcem
Toť cesta má
Tam v moři dalekém
Vylít se mám
Nekonečné moře
Přístavem mým
Však matka má moudře
Zpět přijme mě, to vím
Komentáře (0)