Pořád přemýšlím, co za roztomilé a vyplašené zvířátko to mohlo být. Zatím jsem v seznamu škrtl bachyni...
12.12.2013 11:44:44 | Amonasr
Krásná. Až mi došlo jak moc mi chybí. Město, i když v pěkném místě, třebas s koutkem zeleně, zůstává pořád městem. A mě chybí místo mého dětství, a všechny návštěvy jsou tak krátké. Člověk, když chce, mohl by zůstat. Ale chyba je, když se ještě bojí. Zdravím skláře. :O)
12.12.2013 11:12:10 | Tichá meluzína