Jímá mne závrať z nekonečných prostorů,
a přece mám obzor na dosah.... moc hezké...
16.12.2013 16:03:06 | Jana B.
Krásná podzimní noc, zatoulaná v horských loukách. Takové pohádky by měli užívat všichni nespavci místo prášků pro spaní. A nemyslím jen ve vyprávěné formě, ale na vlastní kůži. Jít za stmívání ven, ztišit se a jen se dívat kolem sebe, nasávat jiskřivě chladný vzduch a poslouchat okolní ticho, které má tolik barev, tolik harmonických zvuků a pustit své myšlenky, volné jako ptáky, nahoru mezi hvězdy. :O)
15.12.2013 17:38:07 | Tichá meluzína