Žít
rozptýlená
v každé tvojí
buňce
poletuji
v chladném
větru
a dívám se
do očí ostatních
kteří mě
v tomto
skupenství
nemohou poznat
snad ve
vzpomínkách
zůstanu
nebo skončím
v zapomnění
tak či tak
je to jen
život
chci obejmout
teplo
chci cítit
pocity
víly
běhající
lehce
po louce
v zimě
bosýma nohama
ponořenýma
ve sněhu
ta, co nezná
bolest
nezná strach
a její vlasy
zahalují
to drobné tělo
a chci jen žít
a nemyslet
na ty věci
na to
co si myslí ostatní
a cítit ty pocity
jedné malé křehké
dívky
.
Přečteno 437x
Tipy 13
Poslední tipující: Marsinka, Akrij8, kudlankaW, CoT, VEDz RVAHEs, Jiří Rýha, Nergal, Sýkorka07, jitoush
Komentáře (5)
Komentujících (5)