64 polí
Hrajeme šachy
Se soupeřem Země
Zatím je duel
Nerozhodně !
Člověk je v útoku
Po krajích šachovnice
Země se brání
O to více !
Při téhle patové situaci
Na 24 partií
Je každá chyba oceněna
Milionem rupií
A pokud Země prohraje
Co bude s námi lidmi ?
Svět virtuální
Nebude k nám tak vlídný !
Život jsou šachy !
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)