Slepice
Zabiješ svýho psa
Pro slepici
Možná omylem
Možná NE !
Ten přítel kousl
Do havěti
Kvokající
Život jde dál
A smutek
Omyjem !
Pes bránil svoje
Teritorium
Na kraji dvorku
Z řetězu sáhl
Po vaječné dráze
Tys mu vyčinil a přidal
Lopatový krematorium
Pak už jen slzy
Těmi zakryješ smutek
Snáze….
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)