Blechy
Musím se ti papíre s něčím svěřit
I já mám blechy !
Psí…
Prej na člověka nejdou !
Jdou !
Jsou tady všude…
I ty, kdybys nebyl papír, bys je měl
Takhle skočej na dalšího blbce…
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska, enigman, honnnzik
Komentáře (2)
Komentujících (2)