mně se dnes o flétně zdálo... byla plná bílého prášku a když jsem do ní foukla, bylo to nádherné... myslím ty obrazce... a uprostřed snu mě zamrzelo, že sebou nemám foťák...
dík žes mi připomněl :)
24.01.2014 11:52:57 | Radhuza
... jak cvrká vrboví? ... nechám se poučit ... druhá a třetí je skvostná ...
24.01.2014 11:08:42 | Marcella
Končí nám Leden a nevím proč, to cvrkání mi začíná chybět. Letos nějak brzo. Ale před domem nám rozkvetly růžové Sakury, tak to popletení je asi plošné. Škoda, že zmrznou. Krásná báseň o rázné a prostořeké dámě. Nedá mě, ale Ohnivcovi. :O)
24.01.2014 10:49:02 | Tichá meluzína