lonilenní...
Anotace: nejlíp mi bývá...když nevím co dělám...
procházím alejí
kde temnota mlčí
ve větvích visí reprodukce
noční mlhy
umně spletené do kozelce
osmirukými tkalci
kdesi ladí hlas
zpěvná locusta cantas
z říše zeleného světa
léto proklouzlo mezi prsty
na svazích hrozny
nabírají sladkost z vřelého dne
a ve sklepích stárne do chuti víno
vydolované z hlubin
na hřbetech horských kmetů
převládá růžová
barva rozpuku a zrození
rozevřené něžnosti
rolniček vřesu
proti předsmrtné pestrotě korun
a vzduchem plují bělostná vlákna
šedin babího léta
Carmen podzimu
žíhaná létem
zanechala svůj plamen
v sladké substanci
a tajemným procesem kvašení
vykrystalizovaných chutí
dráždících na jazyku
opojným žárem
Přečteno 687x
Tipy 40
Poslední tipující: Frr, Kyška, Íá, Holis, Zbynislaw Thinkiewicz, knihomolka, Malá mořská víla, divoska_jaja, Gabriela Green, Akrij8, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)