Stopy ve sněhu
Krajinou zimních příběhů
odcházíš do bílého ticha.
Hledám tvé stopy ve sněhu
a nikam nepospíchám.
Hledám tvé stopy v závějích,
vím, že jsi tudy šel.
Stopy však zavál bílý sníh.
Možná, že jsi to tak chtěl.
Možná, že chtěl jsi odejít
do ticha zasněženou plání,
a do prostoru nechat znít
rolničky vzpomínání.
Přečteno 584x
Tipy 3
Poslední tipující: Antares
Komentáře (0)