Rýmy by mohly být propracovanější, ale...
Chválím vázanost a také rytmyku verše.
a vítej na Literu...
RM.
28.02.2014 21:58:28 | Robin Marnolli
Děkuji za kritiku, ještě ji budu potřebovat:) jsem začátečník,tyto básně ještě nikdo nečetl.
02.03.2014 15:11:43 | Marči
Město v noci dovede být krásné a tobě se to povedlo zachytit. Vítám tě mezi námi, ať je ti tu dobře a lehce se ti tvoří. :O)
27.02.2014 16:59:20 | Tichá meluzína