Komár potvora
Kous mě komár...potvora..
Zavolejte doktora!
Strašně moc to štípe..
Kous mě komár,
kde se vzal?
Před večerem pumpoval
v houfu splétal sítě.
Kous mě komár..potvora.
Na noze krev jak z vo..
A pupen zvolna nabýrá
..kdo ho sem zval deb...
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (4)
Komentujících (3)