Sázení
Sázel jsem květák
nechtěl mi vzejít
Tak jsem se natáh
a vylil jsem kbelík
Sázet v tuto hodinu
budu muset jinou plodinu
Třeba zelí, nebo brambory
Nejlépe bude
Nechat to koňovi
Ten má tu hlavu
O něco větší
Kam se naň hrabu
Do práce !...konec řečí….
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (3)
Komentujících (2)