Úžasná procházka
Po okolí vísky
Žádné psycho
Jev mě blízký….
K jaru to zkrátka patří
Udělat výšlap
Jak se patří
Jednou za rok
Zahodit klíčky od auťáků
Nasadit obuv
A vzhůru
Pryč od ajťáků
Protáhnout plíce i lejtka
Z hlavy vypudit
Rozvernýho floutka
Udělat něco
Pro svoje zdraví
A příště !?
Vzhůru do Posázaví !