A nebo bíle pomilovaná žena
spona stydká bzučivého šumu
uvolněná v hrázích
kukla černých cest
chocholatá...
úlet z nerozumu
jaro je milenka...
Velmi dobré básněnko!
Hm,živelné, jen co je pravda.
Tak díky za zážitek.
Marty Kudlák
29.03.2014 10:37:51 | kudlankaW
malý obrázek...a jaké erotično :)
29.03.2014 06:47:48 | maryshka