Anotace: Hvězdy ví, ale co?
Noci probdělá,
rušena tužbou,
Co teď udělá?
Oplácí službou
Co pak bude,
hvězdy ví,
zrna všude,
zasety
Setkáme se?
Hvězdy ví,
Bude to v lesy?
Zase Ty?
Měsíc svítí,
vlků vytí,
cože dí?
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?