"ikdyž ta cena" vlož mezírku ;-) " i když"
Píšeš nádherně, fakt se mi moc líbíš ;-)
26.01.2007 21:29:00 | Levandule
vloččí život..? Chi alespon takle.. mno třeba si ze mě udělají sněhuláka a bude krapíek delší ta ...má pravá chvíle ,ta chvilka žití naplno bude tím co písek nikdy nezažil...
26.01.2007 01:26:00 | Nút