Jsem rád, že to byla tahle... Je fakt skvělá a já děkuji za příjemné chvíle u tvých básní.
Mávám Hvězdo literu…:-)
10.04.2008 10:26:00 | kouzelníček
postavime snehulaka
at se ditko raduje
a nebo se radej
doma v teple skoulujem
29.12.2007 23:29:00 | Bean
postavime snehulaka
at se ditko raduje
a nebo se radej
doma v teple skoulujem
29.12.2007 23:28:00 | Bean
Stavět sněhuláka? Taky bych šel...Hezky píšeš!
I když zimní čas na mne někdy působí i trochu smutně - viz následující verše...
Já krajinou jsem tiše šel
v jednom z chladných dnů lednových,
tu k obloze jsem pohleděl...
A ejhle! Začal padat sníh!
Tak studená a průzračná
mi na dlaň vločka usedla,
a pak ta kráska bělounká
poněkud více pobledla
a pak v kapičku malinkou
změnila se mi ve chvíli.
Já posmutněl tou myšlenkou
jak krása rychle pomíjí!
01.12.2007 19:38:00 | Kozoroh 1
O ročních obdobích píšeš krásné básně, mně se trochu
povedla úvaha, ovšem Tvůj komentář byl nádherný...
Při úvaze jsem poslouchal skladbu A. Vivaldiho,
mel jsem to v mottu, ale škrtl jsem to, bych neposvrnil
jméno génia...
10.04.2007 21:38:00 | Bíša